tirsdag den 27. oktober 2009

Spøt og Creolere...

Den fascinerende, velafbalancerede og elskelige psyke, som undertegnede nærmest er verdenskendt for at være i besiddelse af, har alle dage huset og næret en beundringsværdig opfinder og skaber trang. Det er derfor ingenlunde spild at alles højt skattede "Innovateur Grande" har opnået større tidsmæssigt råderum i den nyligt opståede post-Sneakershop æra.

Kort inden skrivende stund havde denne kolosale kreativitet været primært centreret om tilfredstillelse af egne behov, men det har imidlertid strjfet min opmærksomhed at en klatskilling eller to kunne ihændebringes, med en mere filantropisk tilgang til skaberværket. 
Store tanker tænkes, forsøg udføres, hypoteser formuleres og patenter søges. Altomfattende ændringer af vores daglige verden, både kulinariske og teknologiske, er nært forestående, og alle vil snaligst kunne profitere af disse formidable tiltag. Ikke mindst jeg selv.

Da det ikke længere kan forsvares at fremstille ting i plastic, har vi arbejdet på alternativer som f.eks. gummi. E-lastic posen bliver den del mere flexibel, men egner sig desværre dårligt til større indkøb. Her risikerer brugeren at skulle slæbe denne efter sig hen over fortovet, til forbipasserendes endeløse moro og spot.
Det klassiske batteridrevne masturbations apparat har vi med held kunnet stanse ud i gammelt fiskeaffald. Sildoen er noget mere miljørigtig, og den lugter ikke meget værre end det eksisterende produkt i plastic, når dette har været i anvendelse ganske få gange.
Og i en tid hvor økologi er blevet credo, vil kastanie juicen øjeblikkeligt opnå et kæmpe kunde potentiale. Imidlertid går der ca. 1500 kastanier på een enkelt juice brik, så projektet indeholder stadig store udfordringer. Det samme gør sig desværre gældende for vores hør smør og bark sauce.
Vat-waders er tiltænkt et publikum med følsom hud eller plasic allergi. Bliver disse på forsvarlig vis skånet mod vand, er de utroligt effektive og komfortable.
Frikaceller er vores state-of-the-art fængsler bygget i svinefars. Under test har dog vist sig at fanger har spist deres vej ud i friheden, så farsen tilsættes nu en del mere løg.
Da der er et enormt slid på landets undervisningssteder, har vi, i filt og damask, fremstillet en art laminering til disse. Uddannelsessektoren kommer til at betale dyrt for skolebetrækket.
Landbruget har gennem århundreder perfektioneret dets maskiner og redskaber, så disse overføres til vores noget svagere og ugidelige fiskeri. Søtyven og rejetærskeren er blot nogle af de ting som ligger på tegnebrættet.
Dyrbar opfindertid kunne være sparet, havde pålimningen af kronometer til brilleglas indtruffet tidligere. Denne drillesyge og frustrerende enkle løsning berigede så til gengæld verden med 4D-brillen.

Vores noget højere væltepeter tænkes henvendt til turistindustrien. Her vil brugeren aldrig være generet af udsyns hindrende bygninger o.lign. Ligeledes kommer denne let omkring og vil samtidig være beriget med en himmelsk udsigt, hvor end han færdes. Så snart vi har stabiliseret det 73 m. høje forhjul, og fundet en risikofri måde at bestige den på, sættes dette vidunder i handlen.

Da broer ikke lige sådan kan smides væk efter brug, og fylder utrolig meget på lossepladsen når de ikke længere er funtionelle, arbejder vore ingeniører på at bygge disse i bio-nedbrydelige materialer. Med undtagelse af fornøden konstruktionel sikkerhed og bæredygtighed, har kartoffelmos og gamle tvebakker vist sig særdeles egnede. Begge bestanddele kan holde sig utrolig længe, og efter brug kan broerne skippes af til de varme lande og afhjælpe hungernøden her.

Prootypen på vores U-bil er færdig og klar til masseproduktion, men er på helt uforklarlig vis blevet bremset af myndighederne. Nu, hvor det er helt uacceptabelt at anvende fossile brændstoffer i transportmidler, skulle man tro det var lettere at ihændebringe de fornødne tilladelser til en bil som kører på beriget uran og krudt. Men her vil det juridiske tovtrækkeri ingen ende tage, så vores advokat-team "Hanseman Luchter Gruppen" er sat på sagen.

For en  koget lavere pris en det tidligere produkt, kan vi istedet tilbyde forbrugerne bogCreolen. Han er noget nemmere at hygge og snakke med end de gamle bogreoler, og han er heller ikke nær så brandfarlig.
Under ommøblering peger man blot, og ved brug af ganske få fagter, finder han selv ned i flyttebilen ved evnt. flytning. Er man virkelig stolt af sine litterære erhvervelser, kan man tage Creolen med på arbejde og sågar også til fest.
Jobbet vil virke som en slags forfremmelse når man betragter Creolens normale kår.
Vi estimerer at Creolerne gennemsnitligt vil kunne holde op til 70 bøger.

Lamineres papiret med den helt rigtige gummi komposition, vil man endelig kunne masseproducere en kombination af optøringspapir og bideskinne. Tøggenrullen er en klar opgradering af to allerede eksisterende og mildest talt trivielle produkter.

Til cykel entusiasterne har vi frembragt en sand perle. Denne er fremstillet af frosset savl og mundvand, og holdes dette produkt permanent nedkølet til -60 grader, er det nærmest uforgængeligt. Ydermere er fremstillingsprisen på spøttebenet exceptionelt lav.

Så resterer blot at opfinde en større pung....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar