fredag den 18. september 2009

What to do, what to do, what to do?

Da jeg stadig forsøger at kortlægge fremtidige beskæftigelsesmæssig muligheder, har jeg været lidt i berøring med restaurationsbranchen. Og selvom almindeligt lønslave arbejde er fristende, vil jeg til enhver tid veksle muligheden for sygemelding og ferie, med chancen for at selv at starte noget og derved kunne give det et personligt præg.

I denne forbindelse mener jeg chancen for succes er direkte proportionel med afvigelsen fra de kendte normer. Mit Pizzeria skulle således styres af tydeligt gennemgående tema’er og dette skulle komme til det ultimative udtryk på menukortet. 

Det kunne indeholde en nr. 8 ”TO-TO” som kunne komme med: Tomat, Tortilla, Tolipanløg, Torsk og Tofu. Den skulle så serveres Topløs og med Tomahawk i stedet for bestik. 

En nr. 12 ”KI-KI” kunne være med: Kinakål, Killing, Kikærter, Kinder-æg og kiwi, og serveres i en Kiste af Kirsebærtræ af Kineser i Kimono. 

Der kunne være en nr. 25 ”Boney M” med 1200 g. T-Bone Steak og 2 poser blå M&m’s strøet ovenpå.  

Nr. 6 ”Aqua Tobaqua” ville komme med: 20 Prince, Krammarelsammalat, McBaren, Klovnefisk og Skrå, og den burde nok serveres med ½ l. Levertran og spises med Fiskepinde. 

Nr. 32 ”MO-MO” kunne være en Moderat Montage af Mozzarella, Mos, Mortens-And, Moussaka og Molbo-snegle. Det ville sikkert blive lidt upraktisk, men den kunne serveres af en Mopset Moussat i Mokkassiner til gamle Motown slagere og til retten burde selvfølgelig høre Motorsav og Mokka. 

En nr. 35 ”SK. Especial” kunne være med Skrabeæg, Skillesovs, Skalotteløg, Skovsnegle og Skind. Den kunne serveres til Skudsalver af Skolebørn og Skovles ind med Ske.

Tema. Tema. Tema. Nytænkende og konsekvent. Pizza’erne ville nok blive lidt dyrere men skulle til gengæld alle serveres med to Råhybnol og ½ l. Drikkeost.

Min fremtidige restaurant skulle givetvis have et erotisk tema. Al servering skulle foregå afklædt, og som et absolut minimum skulle det være i orden at røre betjeningen unødvendigt meget. For erotikkens skyld. Det ville selvfølgelig være valgfrit om kunderne selv lod sig afføre alle klæder, men mon ikke dette ville falde mange ret naturligt. 

Det ville præsentere et problem med alle de små krusede hår overalt, men dette kunne vendes til en fordel og komme til at fungere som en slags lotteri. Finder gæsten et sådant hår på tallerkenen kunne det eksempelvis indløse en gratis kop kaffe eller en kop vin. På denne måde bliver det pludselig meget eftertragtet at finde disse før så forhadte hår. 

Overalt i restauranten skulle være anbragt stænger, som man kender dem fra brandstationer, og når der hvert kvarter påbegyndtes en alt-overdøvende afspilning af ’Shakin that ass’ kunne kunderne efter forgodtbefindende tage en sving-om med disse. 

Restauranten kunne hedde ”Prutten”. Det ville være et naturligt valg da denne kropsytring sikkert ville blive mere dramatisk og fremtrædende under dette format.

Da det ville være umuligt at imødekomme de store krav til garderobeplads, kunne alt tøjet blot anbringes i én stor bunke på gulvet. De gæster som blev først færdige kunne så sammensætte det outfit de måtte ønske, efter et ’først til mølle’ princip. Alle ulemper kan vendes til fordele.

Beliggenhed. Beliggenhed. Beliggenhed. Det er langt fra ligegyldigt hvorfra man vælger at sælge sine varer og hvis man er virkelig opfindsom, kan placeringen måske endda fremprovokere en større besøgs frekvens.

Jeg har puslet med ideen om at mit fremtidige spisested skulle være frit svævende. Enten holdt oppe af en omkringkørende kran eller en uhyrlig mængde balloner. Det ville blive umåde interessant hvor restauranten nu befandt sig og gøre et eventuelt besøg til et større detektiv-foretagende. Hvis det lykkedes at lokalisere restauranten skulle adgang til denne forestås med rebstiger, entrehager og lignende.

Besøgendes køretøjer ville naturligvis blive spændt efter restauranten med reb, wire eller tov, så disse ikke ville drive flere kilometer væk under måltidet.

Restauranten skulle være entreprenant og tilbyde nye spændende retter. Mit ønske helt fra barnsben har været at introducere kød-desserten da denne næppe kan undgå at blive en dundrende succes. Alle kan jo lide kød og dessert, så hvorfor ikke prøve at mixe det up? Herunder kunne skinkesnitten, hakkehatten og farstærten blive to-go desserter.

Pengene genereret fra overskuddet aner jeg ikke hvad jeg skal bruge til, men det kommer jo nok…. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar